Despre program:

Acreditarea Home Comfort Expert presupune un proces riguros de selecție a vânzătorilor care îndeplinesc un standard înalt de calitate și profesionalism în ceea ce privește procesul de selecție, montaj și mentenanță ale aparatelor DAIKIN.

În cazul magazinului Climahub, am dobândit acest statut în urma unei strânse colaborări longevive cu Daikin de peste 10 ani pe proiecte mari industriale sau comerciale, care au o rezonanță puternică pe piață. Printre proiecte de referință vă putem aminte de: NIDEC, PLEXUS, AFI COTROCENI, PALLADY MALL, ECKERLE, FUJIKURA, MICHELIN, CET ORADEA.

Ca o ultimă precizare, ne mândrim ca fiind printre puținele firme din țară care se bucură de dublul statut Home Comfort Expert (Rezidențial) și Commercial Solution Expert (comercial și industrial).

Programul Home Comfort Expert este misiunea noastre de a transpune această experiență acumulată în 25 de ani, direct în căminele voastre, oferind aparate de cea mai bună calitate și servicii ireproșabile pentru consumatorii din piață rezidențială.

Beneficii pentru client:

  • Experiență unică de cumpărare în showroom unde pot beneficia de consiliere în vederea unei soluții personalizate potrivite în funcție de nevoile utilizatorului
  • Serviciile de mentenanță, service și montaj sunt înfăptuite de instalatori ce corespund unor standarde exigente de calitate
  • Un showroom actualizat cu ultimele produse, oferind clientului șansa să vadă și să experimenteze diverse echipamente
  • Oferte personalizate unice în rețeaua HCE prin: reduceri de preț sau servicii speciale
  • Clienții noștri se bucură de condiții speciale de garanție între 5 și 7 ani
  • Suport tehnic și piese de schimb din partea producătorului

 

Certificat Home Comfort Expert Climahub